Κατασκευή Ιστοσελίδων | Παναγιωτάκος Γιώργος | Web Developments

SEO / Search Engine Optimization

Οι υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων είναι ένας αγώνας πρωτιάς στις μηχανές αναζήτησης για ιστοσελίδες επιχειρήσεων που θέλουν να είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό γι΄αυτό και δεν σταματάνε με την κατασκευή ιστοσελίδας. Οι τεχνικές προώθησης – βελτιστοποίησης ιστοσελίδας, είναι το κλειδί για να διατηρηθεί η ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις, στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Γιατί κατάταξη ιστοσελίδας στις πρώτες σελίδες της google και των άλλων μηχανών αναζήτησης, σημαίνει αύξηση της επισκεψιμότητας στο site που επιφέρει αύξηση πωλήσεων των προϊόντων και υπηρεσιών σας!

Είναι γεγονός, ότι η επαγγελματική ιστοσελίδα στις μέρες μας είναι απαραίτητη, γιατί προσφέρει αξιοπιστία και κύρος σε μία επιχείρηση. Για να αυξήσετε όμως τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας και τις πωλήσεις σας στη μεγάλη αγορά του διαδικτύου, δε φτάνει η ιστοσελίδα που έχετε να είναι εμφανίσιμη και καλαίσθητη, αλλά πρέπει και να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες του κλάδου σας.

Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα που να βγαίνει μπροστά στην Google, αφήνοντας πίσω τις ανταγωνιστικές ιστοσελίδες της επιχείρησής μας. Χρειάζεται κατά την κατασκευή του site σας να γίνει βελτιστοποίηση ιστοσελίδας με τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων.

Χρειάζομαι SEO για την ιστοσελίδα μου;

Σκεφτείτε ας πούμε ότι έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν έχει σημασία που είναι η φυσική του τοποθεσία των ανταγωνιστών σας, αν βρίσκονται σε μια πόλη χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή σε ένα απομακρυσμένο νησί. Δεν έχει σημασία αν έχουν πολυτελές γωνιακό κατάστημα, τεράστιες αποθήκες για τα προϊόντα τους ή ένα δωμάτιο 2 επί 3 στην ταράτσα μιας παλιάς πολυκατοικίας.

Στην αγορά του ίντερνετ τα ισχυρά καταστήματα είναι τα eshop που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της Google. Αυτά ξέρει ο κόσμος, αυτά πουλάνε, αυτά κερδίζουν το μερίδιο της διαδικτυακής αγοράς.

Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν όρια και στις πρώτες σελίδες οι μηχανές αναζήτησης φροντίζουν να έχουν μπροστά τις ιστοσελίδες που συμμορφώνονται με τους κανόνες προώθησης ιστοσελίδων που οι ίδιες οι μηχανές αναζήτησης βάζουν και που τουλάχιστον κάθε χρόνο αλλάζουν και θα πρέπει ο ειδικός SEO να ενημερώνεται, να εναρμονίζεται και να εφαρμόζει τις νέες πρακτικές SEO στις ιστοσελίδες. Γι΄αυτό και είναι απαραίτητο το seo ιστοσελίδων.

Δέσμες ενεργειών:

  • Συνολικός τεχνικός έλεγχος στο site για τυχόν τεχνικά σφάλματα που δεν επιτρέπουν στα robot της Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης να διαβάσουν το site (SEO Audit).
  • Έλεγχος για τυχόν μη ποιοτικό, πρωτότυπο περιεχόμενο και συμβουλευτική ή διόρθωση από δικούς μας κειμενογράφους.
  • Στρατηγική συνεχούς αναβάθμισης της ποιότητας του site και συγκεκριμένα της ταχύτητάς του, της χρηστικότητας του και της στόχευσης του.
SEO / Search Engine Optimization​ |Κατασκευή Ιστοσελίδων | Παναγιωτάκος Γιώργος | Web Developments
Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας για την ιστοσελίδα που θέλετε να φτιάξετε και πάρτε μια προσφορά.

Βρείτε Μας

Email:
georgepan755@gmail.com

Κινητό:
+30 6942523981

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Παναγιωτάκος Γιώργος | Web Developments
Edit Template