Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή e shop τώρα, γιατί ήρθε η ώρα, να πουλάς τα προϊόντα σου online! Η ηλεκτρονική αγορά έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, και οι συνθήκες έχουν επιβάλλει πλέον τις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Η κατασκευή e-shop είναι πια επιβεβλημένη. Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα- eshop μειώνεις τα κόστη, αυξάνεις τις πωλήσεις! Φτιάξε eshop με αγορά ή ενοικίαση στην πιο χαμηλή τιμή για να πουλάς τα προϊόντα σου 24 ώρες το 24ωρο!

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Παναγιωτάκος Γιώργος | Web Developments

Τι είναι ένα E-shop;

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εμπορικής δραστηριοποίησης μιας επιχείρησης. Είναι ο τρόπος για να εισχωρήσετε δυναμικά στον χώρο του εμπορίου μέσα από τη ψηφιακή τεχνολογία. Με την κατασκευή e-shop μπορείτε να επεκτείνετε τις εμπορικές δραστηριότητές σας και να πραγματοποιήσετε ένα επιχειρηματικό όνειρο. Οι επιχειρήσεις αυξάνουν καθημερινά το τζίρο τους από ιντερνετικούς πελάτες.

Τα τελευταία χρόνια, αποδείχτηκε ότι η κατασκευή eshop είναι θέμα επιβίωσης μιας επιχείρησης με πωλήσεις. Η κατασκευή e-shop είναι πλέον επιβεβλημένη για μία υγιής επιχείρηση που επιθυμεί να πουλάει απρόσκοπτα, ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών.

Περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία του εμπορίου και αφορά τη λιανική ή χονδρική πώληση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Όταν λοιπόν μιλάμε για e-shop, εννοούμε την ιστοσελίδας που με το κατάλληλο λογισμικό μετατρέπεται σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι πραγματοποιούνται ψηφιακές συναλλαγές μέσω του online καταστήματος.

Εύκολο & γρήγορο checkout

Η διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς (checkout) ένα από τα κρισιμότερα σημεία του e-shop. Είναι σημαντικό να είναι εύκολη και γρήγορη.

Το checkout μας υποστηρίζει guest checkout (αγορά ως επισκέπτης), Facebook Login, Google Login, εμφάνιση λαθών χωρίς reload, χρέωση καρτών χωρίς redirection στην τράπεζα, αποθήκευση καρτών, και πολλές άλλες ευκολίες που κάνουν τη διαδικασία να φαίνεται παχνίδι.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε μας ένα μήνυμα ή το τηλέφωνο σας και εμείς θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν!

Contact Form
Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας για την ιστοσελίδα που θέλετε να φτιάξετε και πάρτε μια προσφορά.

Βρείτε Μας

Email:
georgepan755@gmail.com

Κινητό:
+30 6942523981

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Παναγιωτάκος Γιώργος | Web Developments
Edit Template
Edit Template